Friday, August 15, 2008

Hari yang menarik...

Pesta Konvo(seperti gambar belon ni)...

nak dijadikan cerita,aku sebenarnye hanyalah seseorang yang melata kat bumi mmu dikala orang lain tengah bercuti.tak terlibat pun dengan pesta konvo dari awal.entah macam mana
aku boleh terlibat aku pun macam tak sedar.
tergerak hati nak tengok kawan2 buat keje konvo ni,last diajak join.aku pun ok jer.lagipun diorang mmg perlukan orang.sbb komiti2 yang dh bagi name,tak balik2 lagi..ish3...so aku..hehehe sebagai ape?
ade member kata "mat bunge"...then ade member lain kata "mat bunge"...so aku accept je laa ape panggilan pun,asalkan tak mendatangkan makna yang buruk.
ditugaskan menjadi "runner"..senang kata tukang delivery bunga2.bile bunga dah abes kat "station" bunge,aku ler yang kene hantarkan.tp takla semuanye aku buat.penat wooo.kene hantar kat FIT(fakulti IT) plak tu..sungguh jauh.tapi apekah daya..tolak je la troli bunga2 itu.
tu..hehehe.kadang2 jadi gak promoter,jadi asst.cashier,kire multitasking la para runner nih..hehehe.tu je la keje aku sepanjang pesta konvo nih.aku seronok sebab kenal member baru.(kepada yang tau mission aku tu,diam2 yer..ahakss)

director bunge tgh hepi walaupun sgt bz(yg tgh lompat tu)

tak mampu nak beli,amik gamba pun jadi laa

belek2..taktau laa nape aku suke bunge yang ade teddy tu.haih..
lagi dengan "teddy"..ooppsss.bukan "teddy" yang besar itu :P

meh gamba ramai2tgh sembang ade lak orang snap gamba.but it nice.macam model.hehehe:P

s
epanjang konvokasi,tak la aku dok buat keje je..sempat gak meraikan kawan2 yang grad..

kak miza yang lama tak jumpe,sy menanti jemputan dari JB :P
kak miza bersama peminatnye.. :P
bersama abg azizi.tahniah!

hanya spanbob tu je aku mampu bagi..hehe.bawak laa keliling mmu span bob tu..hehe.tahniah!
amik je gamba..hehehe
kembar aku???.ni plak dapat otromen..sonoknye konvo :P
tunang beliau hutang eskrem..hahaha...tahniah!!


well ni je la yang aku nak share.segala yang seronok,aku simpan dan akan aku igt..yang tak best aku buang jauh2..

3 comments:

Illyana said...

salam..

best2 blog kamu tentang pesta konvo bru2 nie..

cun2 semua gambo kamu.. dikalau kepenatan itulah yg paling mengembirakan pada hari itu.. huhu..

xde ke bear utk saya?... huhu.. :D

amel said...

assalamualaikum...

best ke konvo aritu?
meriah?
sonok giler kah?
ramai ke org2 yg dikenali telah grad??
bile la bole g cyber atas tujuan jalan2... aih...

lawa la pulak design & kombinasi warna baju komiti convo tu... ade lebih x? nak free satu!


yang kempunan :
melepas nak bergambar dengan kak miza...

Azril'Kiara said...

woh.otromen tu dr zack si kejam.. :D