Friday, November 7, 2008

cuti oh cuti

alkisahnya cuti semester yang singkat

sejurus selesainya final exam,terus pulang kerumah kerana nak beraya bersama family.almaklumlah beraya dengan notes agak kurang best.
so,antara aktiviti semasa cuti.

event satu

kawan2 datang beraya rumah saya.

diorang tgh tengok citer "jgn pandang belakang"
hehe smp gigit jaket sendiri tu.punye la seram.dikala ini
jam menunjukkan pukul 11 lebih(PM)

antara mereka yang berada diruang tamu.
yang lain dikerah membasuh pinggan.hehehe


terima kasih kawan2 kerna sudi berkunjung kat rumah saye yg tak seberapa.tak sangka 20++ yang dtg.terima kasih byk2.next time dtg lagi..pesanan kpd jejaka baju kuning tu,kuih semprit akan ditambah bekalan pada raya akan datang.hehehe

event dua

kejohanan hoki "dewan" di UPSI 2008

bergambar jap sementara menunggu turn

sapekah beliau?bace paper hiburan?ish3 teruknye.
dikala on the way to mmu

setelah pulang~

keseluruhannye,sy rase pihak penganjur perlu memperbaiki pengurusan pertandingan jika tidak mahu dikritik..teruji mental dan fizikal sbb lama menunggu..cerita selanjutnye di blog member ini

event tiga
family day TM ibu pejabat

family day kali ni dibuat di bukit jalil berlainan dengan tahun sebelumnya di desa waterpark.
rasenye kali ni punye family day kureng.maybe sebab tak dpt main air kot.hehehe.

sekitar family day

pentas perasmian.tak ramai lagi time ni sbbnye
sy dan family dtg awal.hehe



belon panas +cuaca yang panas

abg magic dgn skillnye.brader ni femes kat channel astro prima
rancangan pasal magic,tak igt tajuknye.


gerai2 jualan

orang ramai


ini je la beberapa event yang aku buat dikala cuti.taktau nak taip ape dah.hehehe...

p/s:lebih utamakan event sukan dikala ini...

3 comments:

aNfaLafNa said...

wah!bestnye dpt tgk secara live brader tue wat magik~haha :p
fuyyoh magic!
:D :p

buzzy said...

haa citer fuyyoh magic....ni mesti selalu tgk ni...hehehe

mzblurr said...

sy dgr skang en zaini kite da aktif bersukan. different sport each year? bagus2~ majulah sukan utk MMU~ :D