Monday, January 26, 2009

Jalan-jalan Kuala Selangor

ahhaa..dikala cuti trimester,tidaklah menjalankan rutin seharian sebagai driver je.kalau family ajak keluar,ON jer..:D

antara wangsa melawati dengan bukit malawati,dekat atau jauh?bunyi macam dekat je.beza huruf e dan a .tp hakikatnya,hampir 1jam++ juga perjalanan.

"outing dgn family lagi best" sape setuju?hehe..
3 family outing bersama. meriah.


nak naik atas,naik benda ni.taknak pun takpe(kalo larat mendaki laa)
last naik benda ni masa zaman sekolah dekat zoo negara.:D


sesampai dipuncak bukit

view of selat melaka

selamat datang

rumah api

rasanya yang menarik perhatian ramai pengunjung bukanlah monumen yang ade,tapi yang ni


monyet or kera?

mak sy yg berani pegang makhluk ni.

makcik sy yg berani jugak.walaupun kecil,tp berat jugak.
makhluk ni


hai awak,bole kenalan??

peace!haha,sbnrnye tgh cuak dgn makhluk ni

dtg plak si kawan

cak!!adik 2nd last kene sergah dek makhluk ni
(kakak kat blkg tu dh gelak dulu)

"bang camner nak naik".."hey,ni mane bole naik"
si kecik yg last


de'boys yg kene tinggal tren masa nak balik
(termasuk juru gambar..hehe
)

after that,pulang....singgah ke putrajaya.rumah makcik jugak..4 family gather in one house.lots of fun..

5 comments:

norain shari said...

salam...

mcm ade rupa la pic awk n kwn awk tuh. :p

izzahmeor said...

seronok berjalan jalan jalan...:P

buzzy said...

ceh,bab nak kenekan org.mmg budak ni no 1..takpe2..hehe

betulbetulbetul...mmg seronok jalan jalan jalan...:D

ainies said...

pakcik senyum2 mcm ade pape jerk~

~mIsS_p00h~ said...

dr kecik2 si cumil ms p00h, smp ke tuer pun die dah hapal sgl jln kt ats bukit nun! almaklum ler, kg halaman! :D

akak wat KAJIAN SEJARAH kat sini tau~ tolonglah sgt bersunpan daki tangga yg amat banyak tu~ seb baek dl cumil jerk.. :-"