Wednesday, January 27, 2010

Patah Hati

PATAH HATI-SAUJANA

KAU TIDAK SEPERTI DULU
YANG KU KENALI DULU
RUPA HILANG SERI
MANAKAH MANISNYA

KAU TIDAK SEPERTI DULU
YANG KU KENALI DULU
MADAH TAK BERLAGU
MANAKAH GIRANGNYA

PATAH HATI
JANGAN TERDAMPAR SEPI
JANGAN TERSUNGKUR MATI
PATAH HATI
JANGAN LEBURKAN MIMPI
JANGAN MEMAKAN DIRI

BUKANKAH TUHAN CIPTAKAN MALAM
UNTUK BERADU MENANTI SIANG
BUKANKAH TUHAN TITISKAN HUJAN
MENANTI LIMPAH KEMARAU PANJANG


LAGU: HAFIZ HAMIDUN
LIRIK: FEDTRI YAHYA

lagu baru ni best.semestinya lagu yg best bagiku ada kene dgn kehidupan yg dilalui.buat masa ni aku dgr lagu ni kat radio online je.tgklah kot2 tergerak hati nak beli album ori.sharing is caring.sekarang ni aku ditahun akhir study.nak kata bz,sememangnya bz.sampai ketika kerana terlalu berfikir pasal study,lupa pasal kesihatan diri.kesihatan jasmani &rohani entah kemana,haih..
insyaallah akan cuba meng"repair"diri as well as servis diri..doakan utk saya dan kawan2 yer..

p/s:draft post..haih~

10 comments:

izzahmeor said...

salam..
izzah start dengar lagu ni waktu intern masa tuh..
hari2 izzah dengar...!
=)

buzzy said...

tu la..sy lmbt sket update dgn lagu2..
ade ke lagu tu,nak.hehehe

izzahmeor said...

izzah rasa izzah xdelaa lagu tuh...
lupa nak bluetooth2 dgn kawan izzah tuh..:P
pagi2, izzah ddk sebelah dia, dia akan bukak loudspeaker lagu tuh..bak kata dia, "lagu of the day" utk dia sebelum start keje...hahahhaha...:D

aMeL said...

shedap sangatkah??

Rahayu Niza said...

fyp2 jugak..kesihatan kena jaga ;) take care!

buzzy said...

izzah:song of the day..hehe

amel:sedap sgt hingga menjilat jari..nyum3

maklong:baik..arahan diterima..:D

buzzy said...

izzah:song of the day..hehe

amel:sedap sgt hingga menjilat jari..nyum3

maklong:baik..arahan diterima..:D

~mIsS_p00h~ said...

Patah hati best pada orang yang patah hati! Can I say so? :D

Tapi lagu tu berunsur nasihat~ Sila ikut yer nasihat tersebut! ;)

buzzy said...

selagi tak dpt cd tu,selagi tu patah hati..ngeh3

buzzy said...
This comment has been removed by the author.