Friday, August 6, 2010

Bercerita kosong

Assalamualaikum dan salam sejahtera

hari ini 6 ogos.hari jumaat.tiada yang "special" pun.sekadar nak update blog je.dikala ini aku masih menjalani kursus ICT di PJ.semalam dan sebelumnya ada kelas "effective presentation skill" di OUM(Open University Malaysia).bagi diri ini yang pertama kalinya sampai disitu agak mengagumi suasana disitu.Sesat itu biasa bagi tempat yang kita jarang datang.Kawasannya tidaklah sebesar UiTM atau UKM atau UM atau MMU atau UPSI atau..dan lain2.Walaupun tak besar mana,tapi dirasakan jauh sebab kawasan atas bukit.(kes malas jalan kaki..hehe).
Untuk hari pertama,instructor ingin melihat akan skill individu.Hari kedua skill berkumpulan.
Untuk hari kedua,entah macam mana topik "presentation" jadi camtu..tgk je la gambo.(yang lain2 ada dalam fb aku.sila2 tgk)


why condom??


advantage ye disitu..think positif.hehe

agak2 masuk debate bole menang?berangan je.

keseluruhannya,amat berpuas hati dengan kelas presentation ni.banyak juga kene tegur but it for my own benefit too..haa kan dah speaking..hehe
Harini,kelas CCNA dah mula.Kelas yang aku tunggu2.non-stop termasuk hari ahad juga.huhu..sekian.


p/s:ade junior bertanya,buku ape abg zaini bace ni?...well this not a novel eventhough the thickness merely the same.hihi.....oh ya,aku dah grad dari MMU

No comments: