Sunday, August 8, 2010

Edisi litar tersangkut 3








pastinya ramai yang sudah tahu logo2 diatas bermaksud apa..
1)twitter
2)tumblr
3)facebook-dah letak fb widget kat blog ni.
4)Blog-blog ni la,mane lagi.hehe

buat masa ini,aplikasi internet inilah yang agak aktif layari.pastinya tiap satu mempunyai fungsi tersendiri.twitter untuk update ape saja tapi dgn kadar yang ringkas.tumblr pulak,mcm twitter tapi bole letak gambar,video,audio etc tapi tak seperti blog.facebook tu takyah cerita la.semua orang tahu.yang last tu.yang ni la..hehe.kalau sudi2 tu,folo la yer.tengkiu

No comments: