Saturday, August 14, 2010

Fairlady


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

jikalau di lihat pada status fb tu..nampaknya aku tgh berangan.ye ke?haha.takdela..saja je berkecohan dimalam hari bagi merehatkan serta merilekkan kepala daripada software Packet tracer..Entahla,macam mana bole tertarik kat Fairlady pun aku taktau.jangan salah anggap yer bagi mereka yang tidak tahu.Fairlady ni sebuah objek yang mampu bergerak pada kelajuan yang akan menyebabkan anda kene saman,yang pegi bawak laju sape suruh.hehe.Failady ni kereta ye tuan2 dan puan2.bukan awek saya.haha.
sebenarnya agak kerap jugak la aku nampak kereta ni kat area PJ.mungkin dari situ kot mula tertarik.hehe dapat tengok je.kalau ade rezeki,aku tapau sebijik..ahakks..
gambar2 ni dari brand Nissan fairlady 370z..aku pun tak berapa arif pasal jenama nih.




ok dah,cukup berangan sampai di sini.sila sambung tugasan :D

p/s:tidaklah memuji akan kebendaan.sekadar berkeinginan manusia biasa.bersyukur dengan kemampuan yang ada

No comments: